Det står vi for

Reparation af veteranbiler &-
klassiske amerikanske biler.

De seneste år har Jama Auto- & Pladeværksted specialiseret sig i reparation af veteranbiler og justering af gamle amerikanske biler.

Vi laver bl.a.
  • Udskiftning af knastaksel
  • Renovering af karburator
  • Opbygning af specialudstødning
  • El-arbejde
  • Reparation af rust
  • Alt pladearbejde
  • Generel alment service og vedligehold

Elsker du de gamle amerikanske biler og veteranbiler? Vi har over 10 års, erfaring med klassiske amerikanske biler. Vi elsker de gamle klassikere – der er noget helt specielt over designet på dem, motoren og hæstekræfterne.

Reparation af veteranbiler &-
klassiske amerikanske biler.

Gennemsigtighed i pris

Det ligger mig meget på sinde at holde tæt kontakt med kunden undevejs i en given reparation, så kunden hele tiden er klar over hvad arbejdstimerne går med og hvad udgiften er på de reservedele der er nødvendige. Vi sikre at du igennem hele processen ved, hvilke udgifter du har i forbindelse med at købe importerer og klargøre din amerikanske bil.

Kører din veteranbil eller amerikanske bil, som den skal?

Kører din veteranbil ikke som den skal eller oplever du unoder ved motorgang og trækkraft? Mange kører rundt i sin amerikanske bil med en motor som ikke er justeret. Det vil sige at motoren måske kører fornuftigt, men dog utilfredsstillende. Helt lavpraktisk betyder det lavere accelerationsevne, unødvendigt højt brændstofforbrug og mindre køreglæde. Jeg har oplevet mange gange at, mine kunder ikke er bekendt med motorens potentiale og at de ikke ved, hvad de går glip af. Det opdager de først, når motoren er justeret og pludselig går renere, mere jævnt, med højere ydelse og med nedsat brændstofforbrug.

Justering af motor på amerikanske biler

Mange ved det ikke, men kører alligevel rundt i sin amerikanske bil med en motor som ikke er justeret. Det vil sige at din bil ikke udnytter samtlige at de hestekræfter som bilen besidder. Helt lavpraktisk betyder det lavere accelerationsevne og mindre køreglæde. Vi har oplevet flere gange at, vores kunder ikke er bekendt med motorens potentiale og at de ikke ved, hvad de går glip af. Det opdager de først, når motoren er justeret… tro os, det giver køreglæde.

Import af biler

Har du, en drøm om at købe en amerikansk bil og tænker selv at finde een i udlandet? Import af biler.

Hos Jama Auto- & Pladeværksted samarbejder vi med amerikanske bilforhandlere, hvor vi har mulighed for at skaffe lige præcis den bil du ønsker dig. Du har også mulighed for at finde biler under markedsværdien. Det skal dog siges i denne sammenhæng, at priserne er bestemt af udbud og efterspørgsel.

Når du har fundet den ønskede bil, står Jama Auto- & Pladeværksted for at hente bilen hjem, indregistrering samt klargøring af bilen. Du behøves altså ikke at sætte dig ind i dansk lovgivning omkring indregistrering, du skal blot sætte dig til bage og glæde dig, til den første køretur.

Når vi har fået bilen hjem, skal den klargøres. Nogle køber amerikanske biler, hvor der skal laves meget, ja i nogle tilfælde er klargøringen en større udgift end at købe bilen og hente den hjem. I andre tilfælde er det blot få justeringer, der skal til før bilen er klar til overdragelse til dig. Vi anbefaler altid, at gennemgå bilen før den tages i brug. herved får du indsigt i, hvad du skal have fokus på at få udbedret. Det sikre dig din nye gamle amerikanske bil længere levetid.

Veteranbiler
der har besøgt værkstedet.


  • “Jeg har brugt Jama Auto- & Pladeværksted til både min almindelige bil (Golf 7) og til en gammel Amerikansk Corvette c3 fra 1973. Begge biler er lavet efter ønske og til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale Jama!”

Mangler du en kompetent veteranbilsekspert?
Vi sidder klar til at hjælpe!